Wessels Ballooning dankt zijn sponsoren

Graveertechniek Nederland

Graveertechniek Nederland BV behoort tot één van Nederlands grootste graveerbedrijven op het gebied van graveren, laseren, frezen. snijden en printen. Producten vinden haar weg zowel direct als indirect naar alle delen van de wereld. Mede door onderstaande punten, groeide Graveertechniek Nederland uit tot een alom gewaardeerde onderneming. Graveertechniek Nederland is het adres voor al uw industrieel graveerwerk zowel voor offshore, chemie, bouwbedrijven, scheepsbouw, installatietechniek, noem maar op. Ruime ervaring in alle facetten van het graveren en frezen: hoge kwaliteit verbazingwekkende levertijden concurrerend prijsniveau zeer modern machinepark

logo graveertechniek top

PH-WGD Westfalengassen Deventer

Westfalengassen Deventer

Sinds 1923 is Westfalen uitgegroeid van een regionale aanbieder naar een Europees gerichte marktspeler voor industriële gassen. Ons aanbod bevat honderden industriële gassen, levensmiddelengassen, koudemiddelen, gasmengsels en meer. Zo zit er altijd een gas tussen dat het meest geschikt is voor uw toepassing. Voorsprong op uw concurrent Van het perfecte gasmengsel tot het op de individuele eisen afgestemde verzorgingsconcept: bij Westfalen bent u aan het juiste adres. Onze ingenieurs, technici, analisten en medewerkers in de binnen- en buitendienst ontwikkelen met kennis, kunde en perfectie exact de juiste, innovatieve oplossingen. Daarmee verschaffen we onze klanten een grote voorsprong op hun concurrentie. Innovatief en professioneel Westfalen is gericht op het bieden van verfijnde oplossingen met betrekking tot het leveren van gassen, koudemiddelen en propaan met de daarbij behorende prestatie-verbeterende materialen, uitrusting en technologie. Wij maken Nederland productiever, duurzamer en lopen voorop in noviteiten. De basis waarop Westfalen deze doelstelling bereikt, is door te werken met hoogwaardige producten en een uitmuntende service. Innovatief en professioneel. Nu en in de toekomst. Onze kernbegrippen Alertheid, vitaliteit en betrokkenheid. We zijn voortdurend alert op nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. We staan hier niet alleen voor open, we denken vooruit en luisteren naar onze klanten. We doen ons werk met plezier, vitaliteit en enthousiasme in een omgeving met ruimte voor nieuwe initiatieven. De impuls die daarvan uitgaat zorgt voor energie en teamspirit. We streven naar een duurzame relatie met onze klanten, een band die is opgebouwd uit waardering, betrokkenheid en vertrouwen. Als bedrijf staan we voor het merk Westfalen Gassen Nederland BV.

westfalen gassen

PH-CTT Combi Terminal Twente

Combi Terminal Twente

De modernste inlandterminal in Nederland Combi Terminal Twente B.V. (CTT) is de modernste inlandterminal in Nederland. In samenwerking met Port of Rotterdam verzorgen wij containertransporten naar Twente, het Duitse achterland en vele andere Europese eindbestemmingen, vice versa. Ook vervoer naar de havens van Amsterdam en Antwerpen behoort tot de mogelijkheden. Met vier locaties, transportmogelijkheden over water, spoor en weg en een eigen warehouse bieden wij alle voordelen van synchromodaal vervoer. Goederenvervoer per spoor Sinds 1 september 2014 biedt CTT de mogelijkheid containers uit Rotterdam per trein te vervoeren naar Twente en de Duitse grensregio. Voor dit goederenvervoer per spoor wordt drie keer per week in samenwerking met de Bentheimer Eisenbahn een goederentrein ingezet. CTT zorgt voor de boekingen, de overslagen en het voor- en natransport van de containers. Per 1 februari 2015 is hier de verbinding naar Malmo (SE) aan toegevoegd.