Wessels Ballooning dankt zijn sponsoren

Graveertechniek Nederland

Graveertechniek Nederland BV behoort tot één van Nederlands grootste graveerbedrijven op het gebied van graveren, laseren, frezen. snijden en printen. Producten vinden haar weg zowel direct als indirect naar alle delen van de wereld. Mede door onderstaande punten, groeide Graveertechniek Nederland uit tot een alom gewaardeerde onderneming. Graveertechniek Nederland is het adres voor al uw industrieel graveerwerk zowel voor offshore, chemie, bouwbedrijven, scheepsbouw, installatietechniek, noem maar op. Ruime ervaring in alle facetten van het graveren en frezen: hoge kwaliteit verbazingwekkende levertijden concurrerend prijsniveau zeer modern machinepark

logo graveertechniek top

PH-CTT Combi Terminal Twente

Combi Terminal Twente

De modernste inlandterminal in Nederland Combi Terminal Twente B.V. (CTT) is de modernste inlandterminal in Nederland. In samenwerking met Port of Rotterdam verzorgen wij containertransporten naar Twente, het Duitse achterland en vele andere Europese eindbestemmingen, vice versa. Ook vervoer naar de havens van Amsterdam en Antwerpen behoort tot de mogelijkheden. Met vier locaties, transportmogelijkheden over water, spoor en weg en een eigen warehouse bieden wij alle voordelen van synchromodaal vervoer. Goederenvervoer per spoor Sinds 1 september 2014 biedt CTT de mogelijkheid containers uit Rotterdam per trein te vervoeren naar Twente en de Duitse grensregio. Voor dit goederenvervoer per spoor wordt drie keer per week in samenwerking met de Bentheimer Eisenbahn een goederentrein ingezet. CTT zorgt voor de boekingen, de overslagen en het voor- en natransport van de containers. Per 1 februari 2015 is hier de verbinding naar Malmo (SE) aan toegevoegd.

PH-NEM Bouwmachines verhuur/verkoop/service

Nemaco

Nemaco heeft 70 medewerkers welke u graag van dienst zijn. Doordat veel medewerkers al vele jaren bij ons werkzaam zijn beschikken wij over een grote hoeveelheid kennis. Hierdoor krijgt u advies waar u wat aan heeft en worden problemen voorkomen.